« Home | Za dobredojde  » | Moeto maalo i site negoj ubajni »

Znaci aj so gospo napred POCNUVAME!

Kako prvo treba da si znajte deka ovde ke se zborva na cist bitolski govor i za bilo kakva slicnost so literaturniot jazik odnapred se izvinvame.
Kako vtoro treba da si znajte deka site nashi likoj NE se izmisleni, tie navistina potojat i seushte egzistiraat na ovie predeli. Edinstveno shto tuka e izmisleno se nivnite iminja (za koi dokolku dobieme nivna soglasnost bi gi napishale vistinskite, ama za toa blagovremeno ke bidite izvesteni) so cel da se zashtiti nivnata privatnost oti sepak tie se nashi drugarcinja so koi zaedno sme porasnale i od koi seushte ucime i doprva ke naucime mnogu raboti . E sega dokolku nekoj se prepoznaj go molime da si kuti i da si se gordej samiot oti ako se izbuni ke si ja zaebi privatnosta. A toa si nosi posledici vrz opshtestvoto. Ama bez razlika na se nie pak ke si gi sakame.
I tretoto e za to deka se shto ke napishime ovde na ovaj blog e vistina. Barem kako vistina ni e preneseno. E sega ako nekoj ne izlagal neka mu sluzi na cesta. E pa to e to okolu pravilnikot. Naskoro pocnuvame i so pretstavuvanjeto na nasheto maalo i negovite clenovi so cel da mu dokazime na celata svetska javnost deka tuka vladee demokratija i deka site sme protiv sekakva etnicka, verska, polova i kakva ushte ne diskriminacija. Celta na ovaj veb prostor e da dokazime deka site sme ednakvo glupi i nikakvi

Post a Comment