« Home | Еден обичен ден во живото на еден обичен маџермаал... » | Какање во четири наврати » | Ко на филм » | Wall of fame  » | Pedagoska  » | cesmata  » | :)  » | Море бе... и 500 ги начукавме... па по тој повод и... » | Детето М. фторо поглавје » | Eve be Bukar nesto i od krajbrezjeto na Dragor. Ti... »

Е па и маџермаалците заслужија одмор

Е одам шо да прам. Па се скапав од пишење, дајте малку и јас да одморам. Ај се враќам за една недела... А дури да ви се вратам, ако веќе ме изначитавте мене преминете на другарчињата од десно и тие не се лоши...
пи ес
ај убо да си помините и вие кај и да одите... еј елате кај нас заедно ќе се капиме... не бе ве заебавам требни ни сте ;)