Wednesday, February 27, 2008

Неговото Величество - Газот

Ооооо какво чувство... Повторна средба на газот и столчето.
Таа прекрасна магија која се создава од тежината на мојот газ врз столчето...
Ооох, тоој прекрасен крцкав звук на металното столче, крпено од дедо ми...
Таа прекрасна болка што се создава на моето месо од металната шипка на работ...
Ооох тие прекрасни моменти помеѓу мене и столчето....
Се она што сум денес му должам на столчето, неговата истрајност и на пријателскиот однос спрема мојот газ.

Текстот го и нудам на Oxford genie за дообработка, а на Паркети за преработка ;)