Thursday, September 04, 2008

90210

Дали ќе успее да ја врати магијата на стариот Беверли Хилс не е сигурно... Се е сменато... Мислев дека само нашите деца полуделе, но кога ќе се спореди стариот серијал и се она што се случуваше во тоа време со тинејџерите од западот и овај сега... дефинитивно овие 15 години не тапкале во место :D
Првата училишна сцена е blow job :D!... неколку минути потоа дрога...
Чудно ама до крајот на епизодата немаше секс :D.

Wednesday, September 03, 2008

ABCD LSD

не коментирам :D