« Home | Доживување бр.5 » | Доживување бр.4 » | Доживување бр.3 » | Доживување бр.2 » | Детето М. » | Нешто од историјата... » | ??????  » | sl.6  » | sl.5  » | sl.5  »

Доживување бр.6

Во основно ојдовме “детското“ на викенд. И имаше една пичка шо ме бендисваше, арно ама една вечер разбрав дека таја се потиска со С. во некоја соба. И шетам јас низ детското и ја гледам неа... му кажвам шо е работата, дека бев изнервиран, и ми вика таја: “леле бе М. шо сакаш да напрам за да ми вреваш дека не е така?“ – “Ќе напрајш шо ќе ти речам?“ – “Да бе М.“ – “Е ПА ПУШИ ГО ТОГАШ“ – “Ама...“ – “ПУШИ ГО КО ТИ ВЕЛАМ СЕА!“