« Home | Е па и маџермаалците заслужија одмор » | Еден обичен ден во живото на еден обичен маџермаал... » | Какање во четири наврати » | Ко на филм » | Wall of fame  » | Pedagoska  » | cesmata  » | :)  » | Море бе... и 500 ги начукавме... па по тој повод и... » | Детето М. фторо поглавје »

По одморот

Готово. Се вративме сите здрави и живи.
За поминвање, супер си поминавме... јадење, спиење, капење, плескање карти... шо поќе. Ако не вервате еве ви слики, па уверете се...