« Home | Letka  » | Дали некогаш ви се има случено да слушнете некоја ... » | Fada (se izvinuvam poradi kvalitetot)  » | Која е Фада? » | Чукар Chapter II » | Чукаро пак » | Cukaro  » | Branko  » | Maskata  » | Пијаните легенди »

Летка – дипломирана курва и безнадежна пијаница

Само за една личност можам, со чиста совест, да речам дека го има заслужено своето место истовремено во двете најценети Маџермаалски групи – пијаници и курви. Кај пијаниците всушност има почесно место оти е едниствената “жена“ меѓу нив или ај да се изразам единствената личност со две дупки. А за кај курвите Летка е лидерот, со најголем стаж. Амстердам плачи за ваков кадар. Ако Летка барем неколку години поработеше таму, сега и пензија ќе си имаше. Туку кога веќе сме кај пензиите само да кажам дека Летка од денес реши дека од сега па натаму само по пензионери ќе трчала. Таму била силата. Тие биле најисплатливи. А овие помладите сите биле “омрцлаени“. “Море куројте ко сунгери ви се... а само еднаш да ве гибнам одма рачка ви се прат“, то е изјавата на Летка за денешната младина.
За да ја добиете вистинската претсатва еве ви една свежа слика од Летка кај шо си го пие пивото во нејзиното омилено “кафуле“. Боса нормално, сегде кај шо има пиво и мажи Летка си се чувствува најудобно.