« Home | Атеистот и Господ... и љубовта » | Ванземаљско задоволство » | 3-Iron » | Нов пост... по незнам кој пат » | Поздрав од Африка » | Битола гори!... » | » | Rolling Stones in Montenegro 09.07.2007 » | Веројатно “Новинар“... од “Вечер“ » | Macedonia is Greece »

Дуетот кој што ме “разнесе“

Знам дека youtube е скоро семоќен, а МТВ крајно невозможна и секогаш неисцрпен извор на коментари, ама еве пак заглавив и сеуште неможам да го споделам чувстото кое што го имав изминатите неколку минути додека го гледав спотот на Лила и Александар. Пробав на сите можни начини и со сите кобинации да го пронајдам спотот од песната, но залудно... Неможам ни да го идентификувам дали е нов или стар, бидејќи квалитетот и технологијата што ја имаат МТВ способни се и на Shrek да го преувеличат и да заличи на руски краткометражен анимиран филм од комунизмот.
Во продолжение ви приложувам слика за да ви докажам дека не лажам и дека навистина постоел дует помеѓу нив, а за тие што не им е гајле дали лажам или не - нека го д ___ат на “ликовите“ :).

пи ес
ве молам, доколку некој го начека спотот нека ми го испрати некако :) или нека ми пушти линк.

Сеирџика! :)

Бунка - спамер без усул. :)
Елено, сега дури дознаваш за трагедијава од дует! Хех, среќа што не делите исто маало. :(

ех... мислев дека сум сеирџика, ама ова што дури сега дознавам дека “крвавиот“ дует не е тазе, ми го еба цел ден :)

ХАХАХАХ! Александар Блажевски и Лила?!?! Дует?!?! Давајте! :D

Post a Comment