« Home | » | Rolling Stones in Montenegro 09.07.2007 » | Веројатно “Новинар“... од “Вечер“ » | Macedonia is Greece » | Dawson's Creek opening theme [6th] » | Откако на Земјата се роди новиот ангел... » | Јуни... лето господово 2007 » | Најдобрата македонска печалбарска поезија » | Светото тројство » | Поддршка за педерите »

Битола гори!...

Слики од Германски гробишта... Ги пеплоса огнот уште еднаш германците...