« Home | Dawson's Creek opening theme [6th] » | Откако на Земјата се роди новиот ангел... » | Јуни... лето господово 2007 » | Најдобрата македонска печалбарска поезија » | Светото тројство » | Поддршка за педерите » | Пост без никаква вредност » | Реклама за 386-ката » | Ima lek be za kutrite? » | Абе... »

Macedonia is Greece

Е значи од газот ќе си каснат! Незнат шо поќе да напрат... Свесни се дека убо ги дупиме во црните влакнести газинња... ц....ц....ц....
Понекогаш и ми е жал за нив... кога би била вистинска “олимписка божица“ и јас би си каснала!