« Home | Дуетот кој што ме “разнесе“ » | Атеистот и Господ... и љубовта » | Ванземаљско задоволство » | 3-Iron » | Нов пост... по незнам кој пат » | Поздрав од Африка » | Битола гори!... » | » | Rolling Stones in Montenegro 09.07.2007 » | Веројатно “Новинар“... од “Вечер“ »

Shadows / Senki trailer

Милчо си е Милчо, не е потребен коментар, не е ни да му држиш среќа за да добие награда... Милчо е мајстор бре! :)