« Home | Доживување бр.6 » | Доживување бр.5 » | Доживување бр.4 » | Доживување бр.3 » | Доживување бр.2 » | Детето М. » | Нешто од историјата... » | ??????  » | sl.6  » | sl.5  »

Извинување

Е па оти многу наши читатели (многу во овај случај е релативно) ни се пожалија дека тие доживувањата на детето М. биле вкрај глупи, ќе мораме да прекиниме. Знам дека некои од вас ќе се налутат поради оваа наша одлука ама то тие бе брат... мора... иначе за џабе целата мака. Па можи и во право се... од кај кур па сега тие да му берат гајле на некој шутрак кој сосоила славен го прајме. Зато ај најдобро ќе биди изгледа на општи работи да се префрлиме... е сега ако се појави некој исклучок ќе видиме можи ќе го објавиме. Еј, а ако има пак нешто досадно прицнате таму на coments, кажете ни... нема поќе од 3 ден да ве кошта и то во скапа тарифа!
пи ес
Еј Стефан фала, а и ти Наде... шо потврди....