« Home | (od desno na levo) Vanejca, Ivanica, Kosana i Ljub... » | Бабите » | Летка – дипломирана курва и безнадежна пијаница » | Letka  » | Дали некогаш ви се има случено да слушнете некоја ... » | Fada (se izvinuvam poradi kvalitetot)  » | Која е Фада? » | Чукар Chapter II » | Чукаро пак » | Cukaro  »

Букаро не го даваме!

Букарски го плукаат на Багра, Цртичка, Он.нет... ете и најново и на топлистите на VMacedonia. Едноставно претпоставувам овие тинкачи прилично нанервирани заради моето високо котирање на топ листата ме “почестиле“ со по пар навредливи епитети (глупак, педер, наркоман? е наркоман незнам од кај?) и сл.
Ајде сите палете патичиња да ме браните!
http://topsites.vmacedonia.net/index.php?a=stats&id=9&allreviews=1

Ајде браќа, да му помогнеме на момчето кое даде се од себе за да не промовира на нашиот “богат“ македонски сајбер простор.

хохохох, фала ти Елена за поддршката е ова ти се вика маџермалска позадина!

Бтљ да се заозбилиме шо ти требаше ова сеа и тебе ќе те направат наркоманка! (или верна другарка по комова со Чукаро енд Френдс) :)))

A ovaa lista

ej teksto za bitolcani ti e navistina na mesto a i ostanatio del od stranata

Post a Comment