« Home | Shadows / Senki trailer » | Дуетот кој што ме “разнесе“ » | Атеистот и Господ... и љубовта » | Ванземаљско задоволство » | 3-Iron » | Нов пост... по незнам кој пат » | Поздрав од Африка » | Битола гори!... » | » | Rolling Stones in Montenegro 09.07.2007 »

Џизс умре за да клецни!

Знаев, знаев дека еден ден ќе се врати и ќе ни еби мамето на сите... :) и знаев дека ветената земја е Америка и дека ќе зборува на англиски :)
пи ес
не би требало мене да ме казни, јас само го ширам видеото :(

Имам само ова да ти го изреагирам: Гад дем! :-о

Хаха! Јако! :)

Ист на мајка му!
Да не слушнам уште еднаш некој да ми спомне Дева Марија! :D

А оваа со него, не е Марија Магдалена? Нешто ми е сомнителна. :P

Цццццц...ц'цки! :)

Знаев. Бунка ме следи. Признај! Признај!

Елено, моме Елено... Дај пиши нешто ново? :)

Post a Comment