« Home | ABCD LSD » | Смрт за фоторепортерите!!!! » | Youtube точка » | Gossip Girl here.... екс о, екс о » | Тaking lives... taking every drop of me :) » | Предлог капа » | сТреќен ми 3-ти роденден » | » | I'm sick of it » | За денот на недоразбирањето »

90210

Дали ќе успее да ја врати магијата на стариот Беверли Хилс не е сигурно... Се е сменато... Мислев дека само нашите деца полуделе, но кога ќе се спореди стариот серијал и се она што се случуваше во тоа време со тинејџерите од западот и овај сега... дефинитивно овие 15 години не тапкале во место :D
Првата училишна сцена е blow job :D!... неколку минути потоа дрога...
Чудно ама до крајот на епизодата немаше секс :D.

Vazno e da ima dobri ribi. ;)

Post a Comment