« Home | Предлог капа » | сТреќен ми 3-ти роденден » | » | I'm sick of it » | За денот на недоразбирањето » | 02:34 минути од американското општество » | Македонче, отвори си ги ушите » | Неговото Величество - Газот » | Зомби » | 10010111 »

Тaking lives... taking every drop of me :)

Ова ти е една од оние реклами кога зјапаш во мониторот во коса положба и полунасмевка проследена со исправени веѓи...
... и така хехехе....

neznam koj pisuva za ovaa stranica
super e
alav da ti e
slucajno ja najdov
ja citam redovno
sekoja ti cest
bravo
samo prodolzi taka

Post a Comment