« Home | » | I'm sick of it » | За денот на недоразбирањето » | 02:34 минути од американското општество » | Македонче, отвори си ги ушите » | Неговото Величество - Газот » | Зомби » | 10010111 » | Залутаната слика » | Да ти ибам новиот почеток »

сТреќен ми 3-ти роденден


Не дека имав некоја работа, па бев спречена да постирам, ама ете... демек се откажав од блогирањето и ОП - камбек!!! точно на денот кога пред 3 години го напишав мојот прв пост.
Затоа ова comeback-ирање им го посветувам на сите ликови кои што се најдоа низ постовите, а моментално не се меѓу нас... Но тоа не значи дека моето маало има недостиг на идиоти, “интелектуалци“ и се помеѓу... дал Госпо! :)

Епа среќен роденден, и почна во градинка да одиш? :D

Нека се множат тоа родендените!

Фала, фала...
Сеуште ме чува баба ми, ама имајќи во предвид дека нозете и се дотрошени, во септември со госпо напред одиме во градинка :)

Ако ме почекаш една година ќе одиме заедно во градинка :)
Среќен роденден.

Договорено... само во меѓувреме ќе си постирам ;)

Post a Comment