« Home | 02:34 минути од американското општество » | Македонче, отвори си ги ушите » | Неговото Величество - Газот » | Зомби » | 10010111 » | Залутаната слика » | Да ти ибам новиот почеток » | На што да ги потрошите последните мегабајти » | Во врска со рекламите на владата... » | Пост во 03:10 еј ем »

За денот на недоразбирањето

Ќе пишував пост, ама некако 02:30 е... a спиењето, некако продуктивно ми изгледа во моментов, отколку да им објаснувам на жените што значи овој ден, па единствено што ми останува е да им посакам среќен 8-ми март на сите очајни жени.


Жалам, едноставно ве жалам сите вие што чекате да дојди 8-ми март и некој да ве однесе на ручек или вечера... :(

кратко, јасно и доволно

Ами како? :D...
Очигледно го мешаат со "денот на матката"

Кактус, само кактус за 8-ми март!

Бидејќи осми март помина...она на сликата горе-десно си ти чупе? :)obiotp

хехехе... ти па чекаше 8-ми март да помини и да ме прашаш?
ама ај штом си искрен искрено ќе ти одговорам: не! :(.. или :) незнам кое би било подобра комбинација ;)

Post a Comment