« Home | 90210 » | ABCD LSD » | Смрт за фоторепортерите!!!! » | Youtube точка » | Gossip Girl here.... екс о, екс о » | Тaking lives... taking every drop of me :) » | Предлог капа » | сТреќен ми 3-ти роденден » | » | I'm sick of it »

www.domakinki.com.mk/forum/index.php

Што се случува кога на жена ќе му дајш јузер и пасворТ за форум?
Прво ќе се логира, случајно ќе стигни до ова и ќе отвори своја тема.
Факт е дека поради нив мојата диплома седи во фиоката, а јас на секои 2 месеци чекам ред во “Трудо“ за сини картони. Всушност требаше секој месец ама фатив врски за на 6 месеци и административката од таму ми се развика дека како е можно јас, малда дипломирана со “шанси да се вработам“, да не одам таму и да се евидентирвам дека чекам работа :), па како казна добив на секои 2 месеци.

Post a Comment