« Home | Извинување » | Доживување бр.6 » | Доживување бр.5 » | Доживување бр.4 » | Доживување бр.3 » | Доживување бр.2 » | Детето М. » | Нешто од историјата... » | ??????  » | sl.6  »

Ех... само колку ги имааа...
Кога е во прашање курварството на овие предели можи слободно да се кажи дека курви тука ги има еден куп. Ги има од 13 години па се до 50 (таа ни е најстарата засега). Интересно кај овие дами е то шо се неверојатно “шармантни“. Емоции будат буквално кај секој, па и кај жените, иако ние, жените, реагираме во стилот: “Лелеее беее... види ја жити се каква еее...“, одговорот од посилниот пол е: “Ох...ох...ох... како само би и го свирнал....“ . Море туткуни едни, кај е бе оригиналноста тука? Шо ви се случи со авантуристичкиот дух? Како бе можи да ви е интересно да се пикните во истата дупка во која се имат пикнато поќе луѓе отколку шо има на постојката кај Шехерзада во пазарен ден? Ај ја разбирам Меги, чупе е, уште менструација можи нема добиено, можи ја чеша па. А и шо не ќе ја чеша, по цел ден го прчи газо на точак, демек онака до продавница оди, а дури да стигни до продавница сите улици прво внимателно ќе ги прочеша и се здраво ќе дигни. Ама недај боже па да и сврниш, лелеее... ко ќе ти се сврти... абе иста е ко оние оригинал шо се германки. Од позади да ти е милина да ги гледаш, ама ко ќе ти се свртат и ќе ти го покажат суратот... маж бе, маж! Ама Ленка... е таа е “Rising star”. Уште нема извадено лична карта, а веќе има постигнато многу повеќе од една просечна македонска жена. Сеуште е во својата втора деценија, а успеала да ги фати полојната батиња од Баир, да напрај неколку оргии во стан (ејј... во стан, не в чикмак) и да му биди швалерка на комшијата. По се изгледа и иднините генерации ќе пишат за неа. Од мене има чиста 5-.
Следна е Марето. Ех, Марето со “ќути си, дупи си“ успеа да ги задоволи буквално сите нејзини комшии, а потоа и да премини да делува на ниво на општина Битола, заедно со околните села. Засега таа ни е единствен амбасадор во “странство“. Гледано генерациски тука можиме да ја сместиме и “онаа дебелата од другата улица“. Искрено и никогаш не се заинтересирав да и го дознаам името. Па и шо корист од то. Ние, како деца, единствено аир шо видовме беше од нејзиниот газ, кој кога одеше нагоре по улицата на најмалку 2-3 деца кој шо седеја на тротоарот му држеше дебела сенка. И ништо поќе од то. Едниствено вистински аир од неа можеа да видат само вистинските мажи. Оние со влакништа на градите и на рамењата и со по некое бело влакненеце над ушите. Таа секогаш беше за чекор пред другите курви. Прва почна да шета без гаќи (случај за кој многу покасно разбравме дека имало финта шо се вика танга, а можно е и да немало некоја финта кај неа), прва ги облече лакованите чизми со една педа штикла, кои многу покасно почнаја да ги употребват и во порно филмојте за лижење, а нормално во меѓувреме жената гласно да офка, и најважно од се е то шо никогаш не дискриминирала, нешто шо дури сега почна да ја бранува јавноста, а плус то се најде и во тестот за полагање за прием во Европската Унија.
И за крај, легендарната Лили. Иако сега невервам дека го има истиот елан шо го имала пред 30-тина години, сепак “се држи“. Не дека знам шо праела тогаш, ама со мои уши слушнав ко раскажваше (нормално во пијана состојба, трезна ретко некој да ја начека) дека на времето ошла со некој во некоја шупичка во Дихово и: “Шака- лака, цееел ден и цееела вечер, се отепавме бе, дури по три дена дома се вратив“. Остај то, во една прилика се обидваше на едно 20-тина мажи да им докажи дека за ништо не вределе на вермето, изјавувајќи (со груб, зарипнат, пијански тон): “Ех беее... шо знаевте бе вие тогаш... јас и на училиште одев, учев, повторвав, и имав време курва да бидам... а вие беее...?. Еднаш дури тврдеше и дека работела како ложач 3 години. Е и зато е на врвот.
Крај не е фер да пишам оти многу други курви сеуште се на “обработка“.

Супер ова за Курвите. Ај сеа за “поштените“, ако конташ на кои потенцирам! =)

sranje

Post a Comment