« Home | Букаро не го даваме! » | (od desno na levo) Vanejca, Ivanica, Kosana i Ljub... » | Бабите » | Летка – дипломирана курва и безнадежна пијаница » | Letka  » | Дали некогаш ви се има случено да слушнете некоја ... » | Fada (se izvinuvam poradi kvalitetot)  » | Која е Фада? » | Чукар Chapter II » | Чукаро пак »

Да си знајте две нешта

Како прво само да кажам дека Букаро не го предадовме. Абе кај се дава ваква легенда. Еден ден сигурна сум дека во некој учебник по информатка ќе има едно цело поглавје за Блогерството и неговите основоположници како и за бранителите на слободата на изразувањето и на се она што на човек му прднало на памет.
А второто е дека од денес ветувам дека ќе бидам поредовна со постовите и наскоро ќе го разбудам и другиот блог кој ќе му го посветам на сите оние што не живеат во Маџермаале и кои што ич кур не ги боли за нас Маџермаалците.

This blog is awesome! If you get a chance you may want to visit this cat furniture site, it's pretty awesome too!

elena, blogger veke nudi zashtita protiv spam komentari kakvi shto izobiluvaat na tvojot blog( a ne samo na tvojot)...dzirni na naslovnata strana i instaliraj...:) i keep on the good job:)

“ич кур не ги боли“...

неодоливи ми се женските шо пцујат! :)

хахаха... сега и неодолива сум а? Ебате... :)

Post a Comment