« Home | Fuckin Americans » | Родители... и како да дознаете дека ве сакаат » | 101 (сто и првиот) пост » | За глупите » | Другарче - педерче » | Голготата на еден битолчанец » | Ренесанса... или повторно враќање » | ... » | Десетте правила на Гнетачите » | Македонските блогери »

Виза за Австралија

Знам дека постојат договорени бракови ама мислев дека тоа е за луѓето кои што живеат малку поназад од нас.
Еве ви пример дека доколку се измеша минатото со иднината би се добила доста брилијантна сегашност ;) :


Ова е print screen од мојот монитор

пи ес
ни сликата ни муабетот не се тазе... се гледа од датата

Пациенти на кило...

Со ALT+PRINT SCR се отсекува само тековниот прозорец, за да немаш и други работи од екранот кога правиш screenshot.

da... ama vaka se dolovuva vistinskata atmosfera ;)

Post a Comment