« Home | Најдобрата македонска печалбарска поезија » | Светото тројство » | Поддршка за педерите » | Пост без никаква вредност » | Реклама за 386-ката » | Ima lek be za kutrite? » | Абе... » | Поемата која ја читам секое утро » | Мој предлог за “тепање“ 15 минути » | Браво за дечкото со осет за музика »

Јуни... лето господово 2007

Само да потсетам дека сеуште постојат луѓе што упорно тврдат дека Adobe Photoshop и Powe Point се едно исто и дека чудото “печатење од CD“ е возможно...
За сите останати Street view на Google maps. Иако засега се достапни само неколку од градовите на американците, сепак шетањето низ ценатрот на Њујорк е доволно за загревање.