« Home | Откако на Земјата се роди новиот ангел... » | Јуни... лето господово 2007 » | Најдобрата македонска печалбарска поезија » | Светото тројство » | Поддршка за педерите » | Пост без никаква вредност » | Реклама за 386-ката » | Ima lek be za kutrite? » | Абе... » | Поемата која ја читам секое утро »

Dawson's Creek opening theme [6th]

кога веќе правам ретроспектива на изминатите 22 години и на настаните кои што колку-толку влијаеле на мене, неизбежно е а да не ја споменам мојата серија на тинејџерството Dawson's Creek. Иако ниедна наша ебана телевизиска куќа не ги откули правата за да ја емитува (демек во тоа време нешто купуваа), си најдов начин да си гледам на грчка телевизија и да си го исчеличам англискиот ;)