« Home | Поддршка за педерите » | Пост без никаква вредност » | Реклама за 386-ката » | Ima lek be za kutrite? » | Абе... » | Поемата која ја читам секое утро » | Мој предлог за “тепање“ 15 минути » | Браво за дечкото со осет за музика » | Колку се глупи американците » | Дожд во Битола »

Светото тројство

На папката со овие слики налетав сосема случајно кога мојата флеш меморија ја дадов на користење...Личноста која што се радваше со неа е 16 годишник :(.

Баш е ко за 4етвор4е "папкава" :)

oooo како ги поштовам тие cool зборовите како
4етвор4е, кис4е, coolирање, casual облека, фенси, тренди.... :)

Post a Comment