« Home | Зомби » | 10010111 » | Залутаната слика » | Да ти ибам новиот почеток » | На што да ги потрошите последните мегабајти » | Во врска со рекламите на владата... » | Пост во 03:10 еј ем » | Да го признаеме Косово!!! » | Најгнасниот филм » | Петиција: Амди Бајрам за претседател на собранието... »

Неговото Величество - Газот

Ооооо какво чувство... Повторна средба на газот и столчето.
Таа прекрасна магија која се создава од тежината на мојот газ врз столчето...
Ооох, тоој прекрасен крцкав звук на металното столче, крпено од дедо ми...
Таа прекрасна болка што се создава на моето месо од металната шипка на работ...
Ооох тие прекрасни моменти помеѓу мене и столчето....
Се она што сум денес му должам на столчето, неговата истрајност и на пријателскиот однос спрема мојот газ.

Текстот го и нудам на Oxford genie за дообработка, а на Паркети за преработка ;)

Охохохохо, I have been mentioned и тоа во каков контекст. А поарно да не прашува од кај инспирацијава да ми го предадеш постов. :))))

of... значи навистина било лошо да спомнeш име и газ во иста реченица. Никогаш ништо позитивно не излегува:). Не, ова твое споменување тука е чисто блогерскопријателскопрофесионално, па ако можеш да изведеш од наведените "факти" едно поемче, секоја чест. А како што гледам, нема да ти биде тешко :D.. јас маки мачев :D

Да не бидам погрешно разбрана, ама привлечен ми е предизвиков. I shall try my best. :P

Post a Comment