« Home | 16:9 » | Лузните се за да болат » | Protests against Police Brutality in Macedonia - B... » | Пишувам на блогот. Значи сум накурчена! 18+ » | Како имав секс на facebook (од архивата на faceboo... » | Низ... » | If All Movies Had Cell Phones » | www.domakinki.com.mk/forum/index.php » | 90210 » | ABCD LSD »

ТВ центрифуга7:00 – Молитва – Зен емисија
7:30 – Војско, добро утро (емисија за пожарната, брза помош , АМСМ и временска прогноза)
7:45 – Сонцето над Спарта (емисија за задоволни граѓани)
10:00 – “Латас вести“
10:30 – Музичка програма (песни од иселениците)
12:00 – “Латас вести“
12:30 – Програма за градовите – Кратово
13:15 – “Живот во туѓа земја“ – ТВ серија реприза
15:00 – “МТВ вести“
15:30 – “Нашето големо семејство“ – ТВ серија реприза
16:20 – “Малото дете Аце“ – цртана серија за деца
17:00 – “Латас вести“
18:00 – “Поход“ – документарна емисија
18:45 – “Роди ми уште едно дете“ – Reality show
19:30 – “Ultimate Сител вести“

20:30 – Херои и предавници – хит серија
21:20 – Лубовниците на министерот – ТВ серија базирана врз вистински настани
22:00 – Богати со деца – ТВ серија
22:30 – Среќата не е во парите – ТВ серија
23:15 – Проклетството на абортираното дете – ТВ серија
00:00 – Двоцевки –ТВ Серија
00:45 – Хомосексуалноста како болест – документарна сериоја
02:00 – Големата љубов на големиот воин
02:45 – репризен маратон

*Програмската шема се прекинува на секои 15 минути за ЕПП. Поради тешката економска криза, a со цел да и се помогне на бизнис секторот во Македонија,  Владата на РМ ќе ги спонзорира сите реклами во следните 2 години. 

الاول افضل شركة تنظيف خزانات بالرياض تستخدم مادة الابوكسي في تنظيغ و تطهير خزنات مياه الشرب بارخص الاسعار يمكنك الاستعانة بنا في اعمال غسيل خزانات بالرياض لتحصل على افضل الخدمات
شركة الاول للخدمات

Post a Comment