« Home | Зошто љубовта во Њујорк и Истанбул секогаш е пором... » | Филмот во кој што победи љубовта » | ТВ центрифуга » | 16:9 » | Лузните се за да болат » | Protests against Police Brutality in Macedonia - B... » | Пишувам на блогот. Значи сум накурчена! 18+ » | Како имав секс на facebook (од архивата на faceboo... » | Низ... » | If All Movies Had Cell Phones »

Пост за глупите (cancelled)

Вчера афект најавив дека имам план да пишувам блог пост за глупавите луѓе.
Официјално го откажувам се додека не се изнајде решение и не се измисли соодветен збор за масата која што голта идеи:
-  за големите Македонија и Албанија
-  42 000 другарчиња кои ја решиле иднината на Македонија со само еден клик
- Македонија 2017
- неМАВАЊЕ ни од таквото 13 000 потпишани граѓани
- инсталирање на мобилни трафики-штабови за вработување (се прашувам дали сопстевниците кои што ги изнајмуваат просториите плаќаат данок на државата за киријата која ја добиваат од партијата, или тие не се даночни обврзници?)
- рекетирање на УЈП на секој најмал (со уредно платен данок) бизнис и негово затворање поради “така ни е наредено од горе“
- “постоење“ на крајно некреативна опозиција без никаков план и програма за иднината на државата во која што протеситраат со автомобили против сиромаштијата
- илијадници млади кои што посветеноста кон партијата им е поважна од посветеноста кон науката и државата (да, државата)

Поздрав


Post a Comment