« Home | Пишувам на блогот. Значи сум накурчена! 18+ » | Како имав секс на facebook (од архивата на faceboo... » | Низ... » | If All Movies Had Cell Phones » | www.domakinki.com.mk/forum/index.php » | 90210 » | ABCD LSD » | Смрт за фоторепортерите!!!! » | Youtube точка » | Gossip Girl here.... екс о, екс о »

Protests against Police Brutality in Macedonia - Bitola 10.06.2011
Flickr верзија
Останати фотографии од  Весна Тирицовска
Видеo: 1, 2

Браво за Битола.....
Само напред. Ќе успееме

bravo Bitola samo taka DEMOKRATIJA

браво за Битола! но што бара оној со маица "national socialism" (накусо: нацизам)?! нацист се буни против бруталноста на полицијата? апсурди. Ова го нема у најнеписмени земји, мислам, у Сомалија го нема. Башка и Букаро се појавил, кој беше апологет на власта, дури и заговараше автократија. Ало бре Битолчани, расчистете прво што е што! не се брукајте

Bravo za Bitola

Post a Comment