« Home | Македонче, отвори си ги ушите » | Неговото Величество - Газот » | Зомби » | 10010111 » | Залутаната слика » | Да ти ибам новиот почеток » | На што да ги потрошите последните мегабајти » | Во врска со рекламите на владата... » | Пост во 03:10 еј ем » | Да го признаеме Косово!!! »

02:34 минути од американското општество

Не е револуција, само онака... да споделам по којзнае кој пат :D.
Не ве принудувам да го гледате целото видео, боли. Ништо посебно не се случува на крајот :).

хехехе... ама не сакаат во NATO пустите...

Сори, го скинале видеото :(

оффф.... знам, штета...
ај доколку го пронајдам пак ќе го постирам

Post a Comment