« Home | If All Movies Had Cell Phones » | www.domakinki.com.mk/forum/index.php » | 90210 » | ABCD LSD » | Смрт за фоторепортерите!!!! » | Youtube точка » | Gossip Girl here.... екс о, екс о » | Тaking lives... taking every drop of me :) » | Предлог капа » | сТреќен ми 3-ти роденден »

Низ...

Спремајќи се за форматирање, случајно, низ секогаш уредните My Documents наидов на notepad документ за кој не се ни сеќавам како стигнал до таму...
Можеби било копирано од нет, некаде во тие кризни часови околу 03:00 кога само механички кликам без ни малку уклучен мозок.


"Во душевниот живот, како и во физичкиот, има дишење и вдишување; душата има потреба да вдишува чувства од друга душа, да ги присвои за да ги врати побогати. Без оваа убава човечка појава срцето не може да живее; тоа нема доволно воздух, страда и овенува." Не сум сигурна ама изгледа ќе да е од некој Русин :)

Можеби ми бил, барем малку, уклучен ;)

Ела мори вамуууууууу!

А мор ќе те тепам. Русин. Жими Русинот. Од Балз`к ти е тоа. Oд мој блог башка. :)

http://oxfordgenie.blogspot.com/2008_08_01_archive.html

Post a Comment