« Home | Без коментар » | Виза за Австралија » | Fuckin Americans » | Родители... и како да дознаете дека ве сакаат » | 101 (сто и првиот) пост » | За глупите » | Другарче - педерче » | Голготата на еден битолчанец » | Ренесанса... или повторно враќање » | ... »

Со љубов и како знак на благодарност

Оваа слика им ја посветувам на сите професори!
Од срце...
Тука би одговарало “И од газ“ ама ќе го поправам во ВО ГАЗ! и пак ќе напишам ВО ГАЗ!!!...
И со сета должна почит кон оние професори кои би уживале...Важи за сите универзитети... иако основната намера беше за битолскиот универзитет.


Дозволено и понатамошно копирање за исти или сични намери (поздрави). Верувајте професорите тоа го сакаат!!!