« Home | Rap играорци » | Џизс умре за да клецни! » | Shadows / Senki trailer » | Дуетот кој што ме “разнесе“ » | Атеистот и Господ... и љубовта » | Ванземаљско задоволство » | 3-Iron » | Нов пост... по незнам кој пат » | Поздрав од Африка » | Битола гори!... »

Stupid in America

Нема да коментирам. Ќе ве оставам да си потрошите 40 минути од вашето драгоцено време (или пак 5, доволно е) и да се почуствувате навистина попаметни.

Youtube Youtube Youtube

А јас со дајл креп Интернет. Олесни ми и барем дај ми свежи идеи за пцуење. :(

Па идеата е едноставна:
Американците се глупи, докажано од мене :), а сега и преку документарецот докажано и од нивна страна. Голем број од нивните средношколци сеуште незнаат да читат, а откако ќе им дадат тест што нивните врсници од Белгија на мајтап го решиле со супер резултати, тие неможат да се свестат...
Има.. Има доста работи кои што тераат да размислиме и да не дозволиме да претераат со моронските реформи во нашето образование оти и нашите деца ќе ги отераат до тој степен

А да, сега си го враќам назад филмот: brain storming, цртање гроздови и облачиња, па да ги обоиш во разни бои и со ова се занимаваш уште во средно!


Попаметни сме кај-кај. :))))))

Аха... ама засега, оти сешуте на ова тло егзистираат учениците кои што учеа од старите социјалистички учебници со букви! не со слики! со букви! И среќна сум што и јас го фатив последиот воз, иако сум антикомунист :). Ама ако продолжат со боењето на графици и правење на грозд во средно, вервај ситуацијата станува алармантна... односно веќе е! Ќе ги направат децата ретардирани гласачи неспособни да оценат што им треба :)

Ооооо каков ангажиран коментар. На право место сум? :))

Post a Comment