« Home | Да го признаеме Косово!!! » | Најгнасниот филм » | Петиција: Амди Бајрам за претседател на собранието... » | STUDENTS: A CHALLENGE FOR YOU » | Н.П.О. » | Пост на Perez Hilton за Тоше » | Пост за денес, за моментот и за килограмите » | Janis Joplin Tribute » | Voices... » | Stupid in America »

Пост во 03:10 еј ем

Колку да не бидам без текст... Надвор врни снег...
А сега она другото :D