« Home | Н.П.О. » | Пост на Perez Hilton за Тоше » | Пост за денес, за моментот и за килограмите » | Janis Joplin Tribute » | Voices... » | Stupid in America » | Rap играорци » | Џизс умре за да клецни! » | Shadows / Senki trailer » | Дуетот кој што ме “разнесе“ »

STUDENTS: A CHALLENGE FOR YOU

Хм...
1. Батката однекаде слушнал дека во Европа студентите понекогаш дигале револуции низ историјата. ПАМЕТНО!
2. Батката сака да биди славен. Нормално!
3. Батката е од Америка. Пак, нормално!
4. Батката знае дека Ирак и Иран се две различни држави. Мудро!
5. Батката не е свесен каде живее и колку од неговите сонародници всушност знааат каде се наоѓа Ирак. Сосема нормално!
и 6. како пи ес: Го постирам оти се потрудил. Знам дека е залудно, ама ај да не ме гризи совеста следниот пат кога ќе прочитам дека испржиле некоја зграда во Ирак.