« Home | Пост на Perez Hilton за Тоше » | Пост за денес, за моментот и за килограмите » | Janis Joplin Tribute » | Voices... » | Stupid in America » | Rap играорци » | Џизс умре за да клецни! » | Shadows / Senki trailer » | Дуетот кој што ме “разнесе“ » | Атеистот и Господ... и љубовта »

Н.П.О.

Абе човек, како недостиг на инспирација, нема да напиши пост 2 недели и на крај разочаран ќе си тргни да си испие едно топло утринско кафе на Широксокак и ова ќе го види:


Н.П.О. - Неидентификуван пешачки објект

Ако и вие го забележите истиот или сличен објект Ве молиме да го пријавите во најблиската полициска или вселенска станица.
Напомена: Не му се приближувајте поблиску од 2 метри... можеби е радиоактивен.

Абре, ова страв да те фати. Може да се случи некој ден додека онака си седиш и пиеш чајче, да те собере некоја тацна, овај чинија де... :)))

веќе помина една недела откако се судрив со “моментот“, и сеуште незнам дали беше вистина. среќа што сликав. недај боже да не го имав доказот, па ќе се пореметев :) :) :)

Post a Comment