« Home | Со љубов и како знак на благодарност » | Без коментар » | Виза за Австралија » | Fuckin Americans » | Родители... и како да дознаете дека ве сакаат » | 101 (сто и првиот) пост » | За глупите » | Другарче - педерче » | Голготата на еден битолчанец » | Ренесанса... или повторно враќање »

За Скопље со лубов

Супер е то шо си ги дупиме грците за името како шо сакаме и јас сум навистина горда поради тоа... жими сфе...
Само некако републиката наречена Скопје од премногу лобирања низ светот за името Македонија заборавила да си го среди прво нејзиното име

google maps
Macedonia

Мое сочуство,
Елена од Битола