« Home | ... » | За Скопље со лубов » | Со љубов и како знак на благодарност » | Без коментар » | Виза за Австралија » | Fuckin Americans » | Родители... и како да дознаете дека ве сакаат » | 101 (сто и првиот) пост » | За глупите » | Другарче - педерче »

Дожд во Битола

Една мала приказна од Широк Сокак...