« Home | Поемата која ја читам секое утро » | Мој предлог за “тепање“ 15 минути » | Браво за дечкото со осет за музика » | Колку се глупи американците » | Дожд во Битола » | ... » | За Скопље со лубов » | Со љубов и како знак на благодарност » | Без коментар » | Виза за Австралија »

Абе...

Ебати живото ебати... Да се немало среќа да се користи интернет ко секој нормален чоек... доста заглавив со ADSL-от и плаќам по 1300 денари за ебани 862 мегабајти, сега и youtube неможам да го користам kо останатите милиони сурфачи низ сватот, па ќе морам вака да ви ги прикажувам клипчињата ... РЕЗИЛ!

пи ес
јас бев без коментар за првиот клип, ако некој сака да искоментира слободно нека се послужи со коментарите под постот
ајт сеа со задравје....Ебати...

Оној банерот ти е навистина зачуден...ќе ти го украдам...некад, кога ќе ти снема мегабајти.

Леле немој жити се... се ќе ти дадам.. ако треба и правата од блогот, само остави ми ги мегабајтите ;)

Да ти даам 512 мб за банерот? Бива?

:P

Dogovoreno! :D

А за 256 ќе го даеш? :D

128 i prodadeno :D

Слушај, имам едно C-64(comodore) од 1986-87, бива за него? И џојстик, и касетофонче за игрите на касети има. Договорено? :D

Post a Comment