« Home | Браво за дечкото со осет за музика » | Колку се глупи американците » | Дожд во Битола » | ... » | За Скопље со лубов » | Со љубов и како знак на благодарност » | Без коментар » | Виза за Австралија » | Fuckin Americans » | Родители... и како да дознаете дека ве сакаат »

Мој предлог за “тепање“ 15 минути

Фала бе Ania... :), незнам како си го пронашла ова "пис оф арт“, како што би го нарекол некој наш интелектуалец кој што се обидува да користи “стручни“ поими, ама баш супер си ги поминав овие 15 минути додека си го пиев кафето.

Не сум достојна за IT коментари ама ако ова е дел од web 2.0 тогаш да им посакаме добредојде на новата генерација на сурфачи ;)