« Home | Реклама за 386-ката » | Ima lek be za kutrite? » | Абе... » | Поемата која ја читам секое утро » | Мој предлог за “тепање“ 15 минути » | Браво за дечкото со осет за музика » | Колку се глупи американците » | Дожд во Битола » | ... » | За Скопље со лубов »

Пост без никаква вредност

Ете и јас да им се придружам на онаа група на “блогери“ кои што на моменти немаат инспирација, ама чувствуваат одговорност дека треба да се пише нешто на блогот. па еве...

п.с. многу полошо би било доколку ја расажам следната епизода на Волшебнички