« Home | Ima lek be za kutrite? » | Абе... » | Поемата која ја читам секое утро » | Мој предлог за “тепање“ 15 минути » | Браво за дечкото со осет за музика » | Колку се глупи американците » | Дожд во Битола » | ... » | За Скопље со лубов » | Со љубов и како знак на благодарност »

Реклама за 386-ката

Секоја чест, навистина...
за креативноста...
за актерската екипа...
за музиката...
за порно шмекот...
за Windows-от!!!
386-ката

Се извинувам ама youtube очигледно ме мрази :)

џВклучи се ...

..
интересно ...

Victoria Carver ... не ми текнуе у кои филмои играла ...

Па 80-тите ја унакзија и модата а и зенската убавина, така да можеби си ја сретнал и сега некаде... се надевам во попривлецно издание... :)

Леле да беше сега 1986 ко излезе i80386 со ова порно реклама имаше одма да го купам процесорот, море можи и сега да си го земам. :)

Post a Comment